Karrieredagene i Oslo og Bergen våren 2024

Den 12. – 13. mars i Bergen og 20. – 21. mars i Oslo avholdes Karrieredagene 2024. Årets tema er “det nye arbeidsmarkedet” og disse dagene gir en ideell plattform for din bedrift til å møte, nettverke, og rekruttere blant våre studenter.  

Hvorfor skal din bedrift delta på stand?

  • Finn din neste medarbeider: Våre studenter er fremtidens utviklere, designere, markedsførere, HR-spesialister, ledere, og mye mer. 
  • Øk synligheten: Vis frem bedriften deres og hva dere står for til studenter som søker praksisplasser og nye muligheter.
  • Etablere samarbeid: Våre studenter er sultne på kunnskap og erfaring. Oppdag muligheter for akademisk samarbeid og prosjekter.  

Hva kan du forvente?

  • Eksponering: Vi garanterer optimal eksponering for din organisasjon. Møt studenter ansikt til ansikt, og få din bedrift fremhevet på vår karriereportal.
  • Inspirerende foredrag: Få muligheten til å dra på foredrag med inspirerende foredragsholdere. Lær og bli inspirert.
  • Nettverksbygging: Skap verdifulle kontakter som kan forme fremtiden for din bedrift. 

Programmer

Standtorget åpner klokken 10.00 alle dagene og holder åpent til klokken 15.00. Her kan studentene mingle med bedriftene, og kanskje møte deres fremtidige arbeidsgiver.

Klikk her for å se hvilke bedrifter som kommer til Bergen

Klikk her for å se hvilke bedrifter som kommer til Oslo


Bergen:

Tirsdag 12.mars 2024

10.00 – 10.10 i Atriet – Åpning av Karrieredagene med Jens Barland Prorektor arbeidsliv og innovasjon

10.30 – 11.15 i rom 402 – Foredrag med Marco Elsafadi

12.15 – 13.00 i rom 402Foredrag med Hedvig Hjertaker

14.15 – 15.00 i rom 402 – Foredrag med Kadafi Zaman

 

Onsdag 13.mars 2024

10.00  – Serveres det frokost i Atriet

10.30 – 11.15 i rom 402Foredrag med Christian Emíl S. Gulbrandsen – BRUK LINKEDIN FOR F***!

12.15 – 13.00 i rom 402 – Foredrag med Maria Abrahamsen & Emilie Nereng

14.15 – 14.30 i fellesområdet i kantinen – Ballongslipp + hovedpremie


Oslo:

Onsdag 20.mars 2024

10.00 – i rom: Ernst hage – Åpning av Standtorg med bedriftene/Karrieredagene med Jens Barland

10.30 – 11.15 i rom: P2-02 Q & A med Mike og det blir servert subs fra Mike´s corner. Det er KUN 60 plasser, så første mann til mølla!

11.15 – 12.15 i rom: P3-02 Foredrag med Amedia

12.15 – 13.00 i rom: P2-03 Foredrag med Maria Abrahamsen & Emilie Nereng OBS: KUN 136 plasser, og de 60 første får goodiebag og smoothie fra Smoothie Xchange!

12.15 – 13.00 i rom: P2-02 Foredrag med Tomas Collin, Leder for norsk osteopatforbund (60 plasser)

14.15 – 15:00 i rom: P2-03 Foredrag med Hero Azeez(Strawberry). OBS: KUN 136 plasser, og de 60 første får goodiebag og lett servering

 

Torsdag 21.mars 2024

10.15 – 11.00 i rom: P2-02 Foredrag med Rune Bjerke om arbeidsglede serveres med noe lett på siden. KUN 60 plasser

11.00 – 11.45 i rom: P2-03 – Foredrag med Christian Emíl S. Gulbrandsen – BRUK LINKEDIN FOR F***! KUN 136 plasser

12.15 – 13.00 i rom: P2-03 Foredrag med Kadafi Zaman. Goodiebags til de 50 første og pizza servering! KUN 136 plasser (På dette foredraget vil du kunne bytte inn loddene fra tidligere foredrag for å være med i trekningen til hovedpremien.)

13.15 – 14.00 i rom: P2-02 Foredrag med Taru Salokangas fra Squarespace (foregår på engelsk) KUN 60 plasser

14.15 – 14.30 i fellesområdet fra broen (Prinsensgate 7 – 9, 1. etasje) Ballongslipp + trekning av hovedpremie (Remarkable)

PS: Vi deler ut lodd etter hvert foredrag. Disse skal samles på og kan byttes inn for å være med i trekningen om premie på ballongslippet + hovedpremie (Remarkable). 

Gleder oss til å se deg!  🚀 Karrieresenteret ved Kristiania


Vi sikrer maksimal synlighet for din bedrift

Dette får du ved påmelding:

Studenter som ressurs!

Hva med å oppdatere kontoret med siste nytt fra forskning? Eller se på gamle utfordringer med nye øyne? Eller få ekstra hjelp for å øke produktiviteten?

Synlighet

Se og bli sett. Vi garanterer at din bedriftspresentasjon ikke bare blir fysisk markert, men også fremhevet på vår karriereportal.

Foredrag

Sikre deg din plass (maks 2 per bedrift) og få eksklusiv innsikt fra erfarne foredragsholdere. Dette er en unik mulighet for de påmeldte bedriftene.

Stand

På stand får du møte en rekke engasjerte studenter. Det er en unik mulighet til å prate og bli kjent med fremtidens arbeidstakere.

Kurs for bedrifter

Her kan du få informasjon om mulige samarbeid med Kristiania og utforske de mangfoldige samarbeidsmulighetene.

LinkedIn-kurs for bedrifter

Finn de beste talentene med en super LinkedIn-profil. Lær triksene for å nå ut til akkurat de dere trenger. Bli med på workshop for bedrifter som vil skinne på LinkedIn.

Påmelding for bedrifter kan gjøres her

Dette er noen av studieretningene vi tilbyr våre studenter:

Utviklere

Gjennom 9 ulike bachelorgrader lærer teknologistudentene våre om blant annet apputvikling, webutvikling, design, CRM-systemer og informasjonssikkerhet. Dette er høyt ettertraktet kompetanse det knives hardt om.

HR og Ledelse

Vi har 7 ulike HR-bachelorgrader i Kristiania. Dette er studenter som lærer om blant annet organisasjonsutvikling, bedriftsøkonomi, personellkontroll, arbeidsmiljø, rekruttering, digitalisering, ledelse og omstilling. Vi har også en master i ledelse og master i Strategisk HR, med erfarne studenter som har solid faglig ballast.

Rådgivere og miljøarbeidere

Våre bachelorstudenter i psykologi besitter fagkunnskap som kan anvendes innen en rekke yrker. Et av de er miljørarbeidere, helsearbeid, administrasjon og rådgiving.

Selgere og markedsførere

Vi har 9 bachelorstudier innen markedsføring og kommunikasjon. Her finner du studenter dyktig i digital markedsføring, salgsledelse og merkevarebygging.

Innovatører og forretningsutviklere

Studentene for deg som ønsker å få idéer realisert. Våre studenter innen innovasjon og forretningsutvikling besitter kunnskap for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter.

Helse og trening

Vi har 6 forskjellige bachelorstudier innen helse og trening. Her har studentene opparbeidet seg kunnskap i blant annet anvendt folkehelsearbeid, sport management, og trening og coaching. Du kan se informasjon om alle studiene, og mer om kompetansen studetene har tilegnet seg her. 

Musikk og scenekunst

I Oslo har vi 8 bachelorstudier og 2 master studier innen musikk og scenekunst. Våre studenter innen musikk og scenekunst besitter god kunnskap innenfor sitt felt. Se en oversikt over hva de lærer i programmene sine her. 

Design og kreativitet

Vi har 7 ulike bachelorstudier innen design og kreativitet. Våre studenter fra disse studiene besitter kompetanse blant annen innen grafisk design, eksponeringsdesign, interiørarkitektur, tjenestedesign, 3D-grafikk. Behøver du dette eller annen form for visuell kommunikasjon, er dette studentene for deg. Vi har også mastere i Design, Erfaringsbasert master i ledelse for kreativ næring og Skrivekunst.