KD Foredrag av Marco Elsafadi

Sted: Campus Bergen, Rom 402

Møt Marco Elsafadi på Karrieredagene!

Vi er stolte av å presentere Marco Elsafadi som en av våre inspirerende foredragsholdere under årets karrieredager. Marco er en anerkjent foredragsholder, en ekte ildsjel og tidligere toppidrettsutøver med en bemerkelsesverdig historie.

Født i 1976, begynte Marco sitt livs reise som palestinsk flyktning, før han og hans familie fant et nytt hjem i Norge i 1987. Hans lidenskap for basketball ledet ham til en karriere som toppspiller, hvor han med stolthet representerte det norske landslaget gjennom 12 år.

Men Marcos engasjement strekker seg langt utover sportens verden. Siden 1993 har han viet sitt liv til å støtte barn og unge gjennom vanskelige tider. I 2002 grunnla han New Page, en organisasjon dedikert til å hjelpe ungdom som sliter med alt fra rusproblematikk til mobbing, og skapte et viktig sikkerhetsnett for barnevernet i byer som Oslo, Bergen og Stavanger.

I sine foredrag berører Marco et bredt spekter av temaer – fra motivasjon og ledelse til arbeidskultur og teambuilding. Marco inspirerer til ettertanke rundt kraften i relasjoner, samarbeid, og det ansvar vi alle deler i samspillet med de rundt oss.

Bli med på årets karrieredager for å høre Marco Elsafadi dele sin innsikt og erfaring, og la deg inspirere av hans historie. Dette er en unik mulighet til å lære av en person som virkelig lever etter prinsippene han taler for, og som har gjort en reell forskjell i mange menneskers liv.

Dato

12. mars 2024
Utløpt!

Tid

10:30 - 11:15

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 12. mars 2024
  • Tidspunkt 05:30 - 06:15

Sted

Campus Bergen
Campus Bergen
Kalfarveien 78C, 5022 Bergen
Nettsted
https://www.kristiania.no/studere-hos-oss/campus/bergen/

Arrangør

Kristiania
Kristiania
Nettsted
https://www.kristiania.no/
QR-kode