Hjem Events - Stillingsportalen til Kristiania Karrieredagene Oslo KD Foredrag av Thomas Collin – Leder for norsk osteopatforbund

KD Foredrag av Thomas Collin – Leder for norsk osteopatforbund

Sted: Kvadraturen, P3-03

Hvordan kan osteopater bidra til folkehelsen, og hva sier pasienter og samarbeidspartnere om osteopati? Og, hva skal til for å starte opp og drive en praksis? Finnes det andre karriereveier enn det å jobbe i privat praksis? Spørsmålene er mange, og vi i Norsk Osteopatforbund vil gjerne dele av våre erfaringer – med mål om at våre fremtidige kolleger skal lykkes.

En god karriere som osteopat avhenger av mange ting. Det å være en kompetent og god behandler er så klart viktig, men man må også satse på å bygge nettverk og skape rom for vekst. Gode kollegaer, venner og kjente, det lokale idrettslaget, og en god relasjon med andre helsearbeidere – alt vil bidra til å bygge din praksis. Og, det er fler og fler som finner sin plass i andre deler av helsetjenesten enn privat praksis. Kanskje er du den som åpner dører for både deg selv og andre?

Norsk Osteopatforbund samler de aller fleste osteopater i Norge, og har gjennom mange år samlet erfaringer om hvordan det er å arbeide som osteopat i helsetjenesten. Forbundet stod sentralt i det langsiktige arbeidet som førte til autorisasjon av osteopater i Norge, og har et stort og godt samarbeid med andre helseprofesjonsforbund i Norge og i våre naboland.

Det vil være flere representanter for forbundet til stede, og vi deler ut nyttig informasjon. Dagens foreleser er Tomas Collin, leder for Norsk Osteopatforbund.

Her finner du våre pressemeldinger om aktuelle saker vi jobber med: https://osteopati.org/pressemeldinger/

Følg oss gjerne på sosiale medier, hvor vi har en aktiv profil:

https://www.facebook.com/NorskOsteopatforbund

www.osteopati.org

Dato

20. mars 2024
Utløpt!

Tid

12:15 - 13:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 20. mars 2024
  • Tidspunkt 07:15 - 08:00

Sted

Kvadraturen
Kvadraturen
Prinsens gate 7, 0152 Oslo
Nettsted
https://www.kristiania.no/studere-hos-oss/campus/oslo/
Kategori

Arrangør

Kristiania
Kristiania
Nettsted
https://www.kristiania.no/
QR-kode