Hjem Events - Stillingsportalen til Kristiania Bergen Karrieredagene KD Foredrag med Maria Abrahamsen & Emilie Nereng
Maria Abrahamsen til venstre og Emilie Nereng til høyre

KD Foredrag med Maria Abrahamsen & Emilie Nereng

Sted: Campus Bergen, Rom 402

Maria Abrahamsen var Norges første psykolog på TikTok, og har over 100 000 følger på Instagram. Hun ble tildelt psykologforeningens formidlingspris i 2020 og har siden den gang skrevet 3 bøker, startet eget selskap, blitt medeier i selskapene Team Tomorrow og ABEL. I dag jobber hun som Head of psychology i ABEL Technologies, i tillegg til at hun skriver bøker og holder foredrag. Maria har tatt sin psykologutdannelse i Oslo og Budapest.

I foredraget forteller hun om hvordan hun har gått frem for å skape sin egen arbeidsplass og hvilke muligheter man har med psykologiutdannelse.


Emilie Voe Nereng er en av landets største matprofiler og ble i år kåret til Årets Matinfluencer. Hun har en bachelorgrad i ernæring fra Høyskolen Kristiania og har siden den gang jobbet aktivt med å fremme sunn matglede på Instagram. Hun har laget egne salater med Palett, skrevet de bestselgende bøkene «Sunt & Digg» og «Sunnere livsstil» og jobber nå med sin egen app «Ems» for å gjøre det enkelt å skape et sunnere liv.

I foredraget forteller hun om hvordan hun har gått frem for å skape sin egen arbeidsplass og hvorfor det lønner seg å satse på lidenskapen.

 

Dato

13. mars 2024
Utløpt!

Tid

12:15 - 13:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 13. mars 2024
  • Tidspunkt 07:15 - 08:00

Sted

Campus Bergen
Campus Bergen
Kalfarveien 78C, 5022 Bergen
Nettsted
https://www.kristiania.no/studere-hos-oss/campus/bergen/

Arrangør

Kristiania
Kristiania
Nettsted
https://www.kristiania.no/
QR-kode