Hjem Events - Stillingsportalen til Kristiania Bergen Ekstern Kantega – Veien til suksess med datadrevet innovasjon

Kantega – Veien til suksess med datadrevet innovasjon

Bli med oss på et spennende arrangement som handler om hvordan vi kan jobbe og trives med digital transformasjon i små og store bedrifter.

Dette frokostmøtet er skreddersydd for bedriftsledere, innovasjonsentusiaster og alle som ønsker å lære mer om hvordan du utnytter data til å drive innovasjon og trives i den digitale verden.

Gjennom inspirerende foredrag, praktiske case-studier og engasjerende diskusjoner vil vi utforske de sentrale aspektene ved datastyrt innovasjon og digital transformasjon.

Arrangementet vil samle bransjeeksperter, erfarne praktikere og ledere som har oppnådd suksess med datastyrt innovasjon i sine egne organisasjoner. Du vil få muligheten til å lære av deres erfaringer, høre om best practices og få verdifulle tips og triks for å implementere datadrevet innovasjon i din bedrift.

Uansett om du jobber i en liten oppstartsbedrift eller en etablert stor organisasjon, vil dette arrangementet gi deg innsikt, kunnskap og inspirasjon til å navigere i den digitale transformasjonens landskap og oppnå suksess.

Bli med oss og bli en del av den datastyrte innovasjonsrevolusjonen!

Frokost fra 08:30, faglig program starter 09:00.

Oppdatert program kommer.

Arrangementinformasjonen er hentet fra arrangøren. For opprinnelige arrangementdetaljer, inkludert registrering og oppdateringer, vennligst besøk nettsiden deres her for fullstendig informasjon. Vi ønsker å påpeke at nøyaktigheten og oppdateringene angående dette arrangementet er arrangørens ansvar. Denne siden er kun ment for å informere og hjelpe deltakere med å finne arrangementer.

 

Dato

20. september 2023
Utløpt!

Tid

08:30 - 11:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 20. september 2023
  • Tidspunkt 02:30 - 05:00

Sted

Kanalveien 107, Bergen
Kanalveien 107, Bergen
Kategori

Arrangør

Kantega
QR-kode