Hjerterom

Bouvet Deler Hjerterom er en møtearena for alle som er nysgjerrig eller interessert i forskning, innovasjon og bærekraft innenfor helsesektoren i Bergen. Hjerterom arrangeres av Bouvet i tett samarbeid med Norwegian Smart Care Cluster (NCCS), Eitri Medisinske Inkubator og Bergen Næringsråd.

Tid: 19. september 1130-1500 | Sted: Eitri Medisinske Inkubator

Personalreduserende løsninger i helsesektoren

På neste Hjerterom vil vi belyse kjente- og kanskje noen ukjente løsninger som kan bidra til å løse ressursutfordringen i helsesektoren.

Helsesektoren må endres og ta i bruk ny teknologi som gjør det mulig å hjelpe flere med færre helsefaglige ressurser. Vi blir stadig flere eldre som lever lengre, med mer kompliserte sykdommer. Samtidig blir det færre helsearbeidere. Hva må gjøres annerledes? Hvilke løsninger kjenner vi i dag som faktisk kan bidra eller allerede bidrar til å redusere ressursbehovet og hva kan vi lære fra andre bransjer?

På Hjerterom 19. september vil lære mer om teknologier og løsninger som har et enormt potensiale for å gir flere varme hender. I tillegg vil du også bli presentert for konkrete innovasjonsprosjekter i Helsesektoren som gjør det enklere for oss som innbyggere å ta vare på egen helse.

Programmet legges ut i sin helhet på arrangementet sin hjemmeside før sommeren.

Dato

19. september 2023
Utløpt!

Tid

11:30 - 15:00

Lokal tid

  • Tidssone: Europe/Oslo
  • Dato: 19. september 2023
  • Tidspunkt 11:30 - 15:00

Sted

Haukelandsbakken 31, 5009 Bergen
Haukelandsbakken 31, 5009 Bergen
Kategori

Arrangør

Bouvet
Bouvet
Telefon
+ 23 40 60 50
E-post
kurs@bouvet.no
QR-kode