Holmenkollen Skifestival AS

  • Sosiale lenker:

Oversikt

  • Bedrift grunnlagt: 1. januar 1900
  • Bransjer Kunst og kultur
  • Publiserte stillingsannonser 0
  • Organisasjonsnummer 914490561

Om bedriften

Om Holmenkollen Skifestival
Holmenkollen Skifestival er et arrangørselskap som årlig arrangerer World Cup i nordiske grener (Skifest & RAW AIR) og World Cup Skiskyting i Holmenkollen nasjonalanlegg i Oslo. Selskapet arrangerer også rulleskirennet Holmenkollen Skishow om sommeren.

Holmenkollen Skifestival er en av de mest kjente og største kultur-/idrettsarrangørene i Norge. Arrangementene har også en høy status internasjonalt. Selskapet bygger på en stolt tradisjon som strekker seg tilbake til de første hopprennene i Holmenkollen i 1892. Samtidig drives det en kontinuerlig utvikling av arrangementene for å møte dagens forventninger.

Selskapet er eid av Norges Skiforbund og Norges Skiforbund, er registrert i frivillighetsregistret og har ikke kommersielle formål.

Her finner du oss
Besøksadressen er Holmenkollveien 140, 0791 Oslo, Inngang M.

Vi sitter i det som heter Arrangementshuset, ved langrennsstadion. Kontoret ligger mellom de to broene over Holmenkollveien. Parkering utenfør døren eller ved Kapellet.

Holmenkollen nasjonalanlegg er stort, og vi vet det kan være vanskelig å finne frem. Kartene under er tatt fra Google Maps, men i realiteten ligger kontoret enda lenger ut mot Holmenkollveien. Google Maps er ikke oppdatert med forlengelsen av bygget.

Kontorbilder