TikTok-produsent

Deltid @Sporveien AS i Markedsføring, kommunikasjon og media
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 12670
  • Fagområde Film og medierMarkedsføring og kommunikasjon
  • Antall stillinger 1

Beskrivelse

Har du lyst til å være TikTok-produsent for Norges største kollektivtransportselskap?

Sporveien skal satse på TikTok fremover, og trenger hjelp av en student med erfaring fra å lage videoer i appen. Har du i tillegg erfaring med annen type video og redigering av film, er det en stor fordel. Vi søker en student som kan jobbe cirka 10 timer i uka. Hvilke timer du jobber, kan vi tilpasse til timeplanen din.

Sporveien har ansvar for T-bane, trikk og infrastruktur, og som TikTok-produsent vil du være mye ute og lage video som handler om kollektivtransport i Oslo og hvordan det er å jobbe som f.eks. T-banefører, mekaniker, lærling etc. På TikTok skal vi nå de yngre målgruppene våre, og vi ønsker både å få flere til å ta kollektivt og få flere til å ønske å jobbe hos oss.

Hvem er vi?
Du vil jobbe i avdelingen Kommunikasjon og omdømme, som består av 10 medarbeidere som jobber med nettsider, intranett, design, sosiale medier, pressehåndtering og mye mer. Som TikTok-produsent vil du jobbe sammen med Team Digital som i dag produserer alle Sporveiens kampanjer og mye av innholdet til sosiale medier. Vi har både eldre og yngre medarbeidere og er opptatt av kreativ frihet og å teste ut nye måter å jobbe på. Samtidig jobber vi med å måle det vi gjør, for å sørge for at det vi gjør gir den effekten vi ønsker. Vi har hyggelige lokaler på Tøyen torg.

Hvem er du?
Du er student, tidlig i utdanningsløpet, som kan jobbe hos oss i minimum et år. Hva du studerer, er ikke så viktig, men kanskje studerer du medier og kommunikasjon, journalistikk, foto eller film? Det viktigste er uansett at du er engasjert, initiativrik og selvgående og at du allerede har mye erfaring med å lage TikToks. Kan du redigere video i Adobe premiere Pro er det en stor fordel. Det er også en fordel hvis du har erfaring med innholdsproduksjon til andre sosiale medie-kanaler. Gode norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er en forutsetning.

Hvordan søke?
– Last opp CV og søknadsbrev
– Last opp 1-3 arbeidsprøver fra TikTok
– Søknader må sendes via vårt elektroniske rekrutteringssystem innen 10. november.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med leder for Digitale kanaler i Sporveien, Liv Skotner på liv.skotner@sporveien.com, eller rekrutteringskonsulent Emilie på emilie.vatland.sonesen@sporveien.com

Andre stillinger du kanskje liker