HjemNyheterStudiepraksis våren 2024: Inviter våre talenter til praksis i din bedrift

Studiepraksis våren 2024: Inviter våre talenter til praksis i din bedrift

-

Ved Høyskolen Kristiania knytter vi teori og praksis tett sammen, og nå inviterer vi din bedrift til å bli en del av læringsreisen for våre dedikerte praksisstudenter i Oslo og Bergen. Sørg for å sikre din bedrifts en praksisstudent innen 10. november!

Kort om Praksisprogrammet

Våre praksisstudenter har blitt nøye utvalgt basert på en kombinasjon av motivasjon, erfaring, og akademiske prestasjoner. Med en praksisperiode som strekker seg over ni uker våren 2024, og en gjennomsnittlig arbeidsdag på tre dager i uken, er dette en optimal mulighet for din bedrift å få tilgang til engasjerte talenter fra diverse fagområder, inkludert HR, markedsføring, salg og innovasjon.

Slik mottar du søknader fra praksisstudenter

Hvis din bedrift ønsker å utforske mulighetene for å ta inn praksisstudenter, oppfordrer vi deg til å legge ut en gratis annonse i vår stillingsportal. Her kan du tiltrekke deg søknader fra våre motiverte studenter og potensielt finne din neste stjerneansatt.

For mer detaljert informasjon, eller ved eventuelle spørsmål, vennligst ta kontakt med:

Benytt denne muligheten til å forme fremtidens fagfolk og, og samtidig bringe ny,  kunnskap og energi til din bedrift gjennom et samarbeid med Høyskolen Kristiania.

Les mer detaljert informasjon om studiepraksis på Kristiania.no.