Videoprodusent – oppdrag

Oppdrag @Amedia AS i Markedsføring, kommunikasjon og media
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 5382
  • Fagområde Design og kreativitetFilm og medierMarkedsføring og kommunikasjon
  • Antall stillinger 2

Beskrivelse

Amedia er landets største utgiver av redaktørstyrte medier og ledende på lokal avisutvikling.
Daglig når konsernets medier mer enn to millioner lesere gjennom 105 nasjonale, regionale og lokale titler.

Med redaksjonelle medarbeidere over hele landet sørger vi for at våre lesere blir løpende oppdatert med nyheter og annet viktig innhold. Samtidig bidrar våre selgere og annonser til å skape verdi og effekt for annonsører over hele Norge. Amedia har også en omfattende trykkeri- og distribusjonsvirksomhet. Konsernet har 2.100 ansatte og omsatte i 2021 for 4,1 milliarder kroner.

Amedia er sertifisert av Great Place to Work. Sertifiseringen bekrefter og er et bevis på at våre medarbeidere opplever organisasjonen som et godt sted å jobbe. Les mer om hvordan det er å jobbe i Amedia på våre karrieresider på Amedia.no og følg oss på LinkedIn.

 

Er du god på å produsere og redigere video? Lyst til å jobbe med et morsomt oppdrag for landets største utgiver av redaktørstyrte medier?

Da er du kanskje rett person for å utarbeide en Employer Branding- video for oss!

Vi er Amedia, som med våre frie aviser alltid skal spille en helt unik rolle i folks liv, i lokalsamfunnet og i demokratiet. Vi vet at verdens viktigste nyheter skjer i små og store samfunn der folk bor, fordi ingen hører, dekker og forstår hele Norge som oss. Derfor forvalter og utvikler vi vårt lokale og landsdekkende avisfellesskap i takt med tiden. For vår sterke relevans og posisjon i dag er det ingen garanti for i morgen. På få år har medielandskapet endret seg fra et NM til et VM med en teknologiutvikling som ingen har sett maken til. I dag utfordres vi lokalt av globale teknologigiganter. Det skaper store utfordringer, men også muligheter og behov for å tenke nytt. Derfor må vi stå sterkere sammen i kampen om folks tid, tillit og betalingsvilje.

Mennesker og organisasjon er en viktig forutsetning for å vinne kampen om folks tid. For å kunne tiltrekke oss kompetansen vi trenger i dag og i fremtiden jobber vi kontinuerlig med å skape et sterkt Employer Brand. I dette arbeidet er en definisjon av medarbeiderløftet viktig. Medarbeiderløftet er en beskrivelse av hvordan det er å jobbe i Amedia og som er basert på hva ansatte selv mener er unikt med Amedia som arbeidsplass. Vi har gjennomført en rekke undersøkelser internt for å få definert akkurat hva som gjør oss til en godt sted å jobbe. Løftet består av tre ulike kjennetegn/verdier vi nå ønsker å implementere og informere ansatte i Amedia om.

I dette arbeidet ønsker vi å produsere en enkel video som, i tillegg til å beskrive prosessen med å definere verdiene, bestå av korte intervju snutter av utvalgte ansatte i Amedia. Vi ser for oss en video på maks 2,5 minutt der farger, skrift og øvrig grafikk er i henhold til Amedias profilmanual.

Vi ser også for oss et team på to personer til dette oppdraget. Dere vil jobbe tett med ansvarlig for Employer Branding i Amedia som er ansvarlig for prosjektet. Det er viktig at du/dere har gode ferdigheter innen foto, video og redigering og at dere har tilgang til eget utstyr. Vi ønsker oppstart så raskt som mulig med endelig ferdigstillelse av video innen 30. mai.

Betaling etter avtale.

Søknadsfrist: 30. mars

Nødvendige ferdigheter

Andre stillinger du kanskje liker