Sosiale medier – ansvarlig

Deltid @Jar Bygg AS i Bygg og anlegg , i Kunst og kultur , i Markedsføring, kommunikasjon og media , i Mote, design og interiør
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 7238
  • Fagområde Design og kreativitetMarkedsføring og kommunikasjon
  • E-post for søknad mathilde@jarbygg.no
  • Antall stillinger 1

Beskrivelse

Ønsker du å få en fot innenfor arkitekturbransjen?

Jar Bygg AS er totalentreprenør innen nybygg, tilbygg og rehab av private hjem. Vi har mange spennende prosjekter, hovedsakelig i Bærum og Oslo vest, og vi bygger hjem av høy kvalitet og med fokus på estetikk. Vi jobber med mange kjente arkitekter som Metropolis, Tommie Wilhelmsen, Stein Halvorsen og Harald Lode, så dette er en mulighet for deg som virkelig ønsker å få en god fot inn i bransjen.

Som sosiale medier-ansvarlig hos oss vil din jobb være å ta gode bilder og presentere disse for følgerne våre på Instagram og Facebook. Du vil få innsikt i byggeprosessen fra start til slutt, og hvordan vi løser ulike oppgaver og utfordringer innen bygg. Dette er en jobb for deg som har interesse for rom, hjem, bygg, materialer, interiør og detaljer. Det er viktig at du har øye for estetikk, samt at du er løsningsorientert, positiv og produktiv.

Vi ser etter en student fra et kreativt studie, gjerne interiørarkitekt. Som utgangspunkt vil vi annonsere et innlegg på sosiale medier i uken. Arbeidstiden vil være svært fleksibel og ikke utgjøre mer enn ca 2 timer per uke, og du må kunne komme deg til de ulike byggeplassene på egen hånd. Vi ønsker å få på plass ønsket kandidat så raskt som mulig, og søknader vil vurderes fortløpende.

Dersom du er interessert hører vi gjerne fra deg! Du kan sende CV og en kortfattet søknad til mathilde@jarbygg.no

Andre stillinger du kanskje liker