Skuespillere til kortfilmer

Oppdrag @Filmkonsulentene AS i Markedsføring, kommunikasjon og media
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 6291
  • Fagområde Film og medier
  • E-post for søknad post@filmkonsulentene.no
  • Antall stillinger 3

Beskrivelse

Filmkonsulentene søker 3 skuespillere til en undervisningsfilm-serie om økonomi for videregående skole.
Vi søker etter 2 kvinner som kan se ut som de er 18-20 år.
En mann som kan se ut som 19-20 år.

Vi ønsker oss skuespillere som gjerne har erfaring fra film tidligere, men også scene- skuespillere er velkomne til å søke.

Filmene skal spilles inn i juni 2023 i Oslo-området.
2 til 3 opptaksdager per skuespiller.
Replikker.
Honorert oppdrag.

Kort om karakterene:

Kvinne 1, Hermine:
Jente på ca. 19 år.
Hun kommer fra en velstående familie. Hun er vant ved et bekymringsfritt liv der penger aldri har vært et tema da faren betaler alt. Kvalitet og eksklusivitet er viktig for henne når det kommer til klær og ting. Hermine skal starte på studier. Faren som driver et vellykket selskap ønsker at Hermine skal ta over styringen av selskapet i fremtiden. Han ønsker å lære sin datter viktigheten av økonomiforståelse. Han har utfordret Hermine med å kjøpe en leilighet på østkanten der hun skal bo i tre måneder uten noen økonomisk hjelp fra ham.

Kvinne 2, Mina:
Litt “alternativ” jente på ca. 18 år.
Miljø og bærekraft er en sentral del i hennes liv. Hun er meget bevis på at valgene hun tar har et positivt bærekraftig utfall. Hun handler alt hun kan brukt. Mina leier et rom på et kollektiv sammen med noen andre studenter. Mina som aktivist har en inngrodd mistro til det kapitalistiske systemet og har ikke mye overs for banker og den slags. Det meste som hun eier av ting får plass i hennes fjellreven veske.
Mina sin drøm er å eie et lite gårdsbruk utenfor den store byen.

Mann, Stian:
Gutt ca. 19 år gammel.
Han har nylig flyttet fra et lite sted til Oslo. Han leier en leilighet på Grunerløkka. Han refererer til seg selv som en influenser og har bestemt seg for å satse alt for å lykkes, men han har ennå ikke tjent noen penger på virksomheten. Som influenser så lager han innslag til om sitt liv som ung fremgangsrik mann i byen. Utseende og stil er alfa og omega for Stian. Han kjøper ofte nye klær og liker å spise ute. Han trener også fast på et gym og går på solarium. En av Stian sine store drømmer er å bli med i Paradise Hotel.
Interessert:
Send en e-post med litt om deg selv og en liten filmsnutt med deg selv. Husk å merke søknaden med “Økonomisjef i eget liv” samt hvilken rolle du søker på

Søknad sendes snarest til post@filmkonsulentene.no

Nødvendige ferdigheter

Andre stillinger du kanskje liker