Praksisplass student

Praksis @PodLab AS i IT , i Markedsføring, kommunikasjon og media , i Merkantilt
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 9372
  • E-post for søknad kontakt@podlab.no
  • Antall stillinger 0

Beskrivelse

OM STILLINGEN
Vi ønsker å knytte til oss student-talenter til PRAKSIS HOS OSS!
https://www.linkedin.com/company/pod-lab/
PodLab er et nyoppstartet podkast-konsulentselskap. Vi er podkasteksperter med uslåelig erfaring på området og et stort nettverk i mediebransjen i Norge.
Vår lidenskap er historiefortelling, og vårt hovedfokus er merkevarepodkaster.

Blant våre første kunder er Schibsted Media Group og NRK.
Vi holder til i veldig fine lokaler sentralt på Skøyen, Oslo og har også lang erfaring med å være mentor for studenter og traineer.

Vi øsker deg med spesiell interesse for startup og / eller webutvikling. Journalist- og mediestudenter med særlig interesse for podkast kan også være aktuelle. Vi har mange spennende oppgaver som rett person kan få kaste seg over. Vedkommende må være full av futt og beherske sosiale medier og nett som en innfødt! Avtalen gjøres med studiestedet, men bare ta kontakt med oss i første omgang!

ANSVAR
Det kommer an på studieretning, blant annet kan vi tilby utvikling av nettsiden vår og oppfølging av annen ekstern kommunikasjon som sosiale medier. Vi har mye å gjøre på alle fronter, fra tekniske løsninger og sosiale medier-strategi, til kundekontakt og konkret podkast-arbeid, som redigering.

KVALIFIKASJONER
Vi ønsker oss en student som holder på med høyere utdanning innenfor et av de ovennevnte felt, eller annet som passer inn i et podkast-konsulentselskap. Ikke vær redd for å ta kontakt for en uforpliktende prat hvis du eller noen du kjenner har kompetanse som kan passe inn hos oss. Vi ønsker oss selvstendige og ansvarsfulle mennesker med masse driv og talent innen sitt fagområde.

Vi gleder oss til å høre fra aktuelle kandidater!
Kontakt oss på mobil 40897204 eller send en epost til kontakt@podlab.no

Andre stillinger du kanskje liker