Nyutdannet og nysgjerrig på Consulting? PwC rekrutterer nå til oppstart høst 2025

@PricewaterhouseCoopers
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 11779
  • Fagområde Design og kreativitetHR og ledelseTeknologi og innovasjonØkonomi og bærekraft

Beskrivelse

Vi søker nyutdannede til våre kontorer i Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Tromsø, Trondheim, Vestfold.

Er du nyutdannet og på jakt etter en jobb som gir deg mange muligheter? Hos oss kan du vokse faglig og personlig i et miljø som er skapt for utvikling, som gjør deg virkelig god på det du vil bli. Vi samarbeider hver dag i både små og store team for å løse viktige problemer for våre kunder, hvor du kommer tett på ledere og andre beslutningstakere i næringslivet. Allerede det første året hos oss får du en stor variasjon av kundeoppdrag og oppgaver. Vi er også en gjeng som er glad i å skape opplevelser sammen. Bli med på alt fra fjellturer, surfecamp, yoga, løping og klatring og mye mer. Vi mener vi skaper de beste resultatene når vi har det gøy sammen!

 

Hva jobber vi egentlig med i Consulting?

I Consulting vil mye av arbeidshverdagen din handle om å hjelpe virksomheter med å ruste seg for fremtiden: Dette innebære alt fra digital transformasjon, hvor du vil jobbe med å integrere ny teknologi og digitalisere prosesser, til utvikling av nye produkter eller tjenester, og strategi og implementering. Du kan også være involvert i å hjelpe kunder med å navigere i det stadig skiftende teknologilandskapet, identifisere nye muligheter og løsninger, og implementere disse på en effektiv måte.

Som Associate i Consulting hos PwC vil du være med på alt fra å fasilitere workshops for å utvikle nye løsninger, utføre dataanalyser for kunder, og gjøre research på nye oppdrag. Du vil bidra i prosjekter og ha direkte kontakt med kunder hvor du vil bistå med din kunnskap for å løse problemer og gi råd. I tillegg vil du typisk ha ansvar for å samle, analysere og tolke data knyttet til kunderelatert behov, rapporter og presentasjoner.

 

Er vi en god match?

Fullfører du master innen økonomi, finans, bærekraft, teknologi, organisasjonsutvikling eller lignende og er nysgjerrig og har et ønske om å lære? Har du gode kommunikasjonsevner, og kan formidle ideer på en klar og overbevisende måte? Vi ser etter deg som har sterke analytiske ferdigheter, med evnen til å løse komplekse problemer. Vi jobber mye i team, gjerne med kollegaer som har en annerledes bakgrunn enn deg selv. Det vil derfor være en fordel om du har evnen til å bygge relasjoner og at du er glad i å ta initiativ. Om du kjenner deg igjen i disse egenskapene, kan PwC Consulting være stedet for deg!

 

Fire gode grunner til å velge en jobb i PwC

  • Et miljø skapt for utvikling Vi vet at den rette miksen av opplæring, coaching, og ikke minst meningsfulle oppgaver, vil bidra til at du utvikler deg og når dine karrieremål. For nyutdannede har vi et helt eget Associate-program som gir deg den beste starten på karrieren din med kurs og faglig inspirasjon: En fullspekket uke på Voss sammen med nye kollegaer.
  • Et sterkt faglig fellesskap  Du blir en del av et stort og spennende fagmiljø med over 2600 kollegaer på tvers av lokasjoner og fagområder. Vi har et sterkt faglig fellesskap med kollegaer som utfordrer og gjør hverandre bedre, og hvor teknologer, revisorer, rådgivere og advokater jobber side om side.
  • En gjeng som virkelig har det gøy sammen. Vi finner på aktiviteter både på og utenfor jobb. Nylig samlet vi over 2600 kollegaer på Voss for tidenes helg, med festivalstemning fra morgen til kveld; inspirerende foredrag, konserter og aktiviteter i spektakulær natur. Vi har også en stor bredde av ulike idrettsaktiviteter gjennom PwCs eget bedriftslag.
  • Et trygt og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi setter folkene våre først, og som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta deg og dine behov. Derfor har vi gode betingelser blant annet forsikringer, treningsstøtte, gratis psykolog/kiropraktor/fysioterapeut, og vi har sommertid fra juni-august med 7 timers arbeidsdager.

Vil du bli med å løse viktige problemer med oss? Se informasjon under om hvordan du kan søke jobb hos PwC Consulting.

 

Praktisk informasjon

For at vi skal kunne vurdere om vi er en god match, må du laste opp CV, relevante vitnemål og karakterutskrifter i PDF-format. Har du studert i utlandet, legg ved forklaring på karakterskala. Du kan gjøre endringer på søknaden din ved å logge deg inn på din profil i vår stillingsportal.

Søknadsfrist er søndag 11. august klokken 23:59. Som del av søknaden bes du gjennomføre tre tester med frist for gjennomføring mandag 12. august klokken 09:00. Merk at vi kun behandler søknader der alle testene er fullført. Husk å sjekke spamfilteret/søppelpost.

Dersom du går videre til intervju, ønsker vi å gjøre deg oppmerksom på at du kan bli kalt inn til intervju på kort varsel. Vår rekrutteringsprosess foregår på èn dag hvor vi skal vi bli bedre kjent, vi med deg og du med oss, gjennom dybdeintervju og caseløsning. Underveis i prosessen vil du ha god støtte fra våre buddyer som sammen med resten av PwC ønsker at du skal ha en god opplevelse.

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

*Som en del av vår rekrutteringsprosess vil vi utføre bakgrunnssjekk ved signering av kontrakt.

**I henhold til GDPR bes du søke og laste opp dokumenter via systemet, og ikke direkte til kontaktpersonen(e) oppført i denne annonsen.

Andre stillinger du kanskje liker