Ekstra jobb som servitør på Delicatessen

Deltid @Eik Servering i Hotell og reiseliv
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 8151
  • Antall stillinger 1

Beskrivelse

Hvem er vi?

Delicatessen er en tapasbar som befinner seg på Grünerløkka, Majorstuen, Aker brygge, samt i Fredrikstad og Tromsø. Vi har servert tapas siden 1999 og jobber kontinuerlig med å forbedre både våre team og vår mat.

Å jobbe på Delicatessen betyr å bli en del av en familie. En hardtarbeidende, mangfoldig og ambisiøs familie med lidenskap for Spania og utmerkede gjesteopplevelser. Vi er på vårt beste når alle familiemedlemmene trives med arbeidet sitt og føler seg komfortable. Ansatte som inkarnerer våre kjerneverdier – lidenskapelige, lekne, personlige og profesjonelle – bidrar til et positivt arbeidsmiljø og hjelper til med å dyrke den unike Delicatessen-kulturen vi er så stolte av.

Som en del av vår familie vil du få oppleve inspirerende vinkurs og kanskje bli invitert på en personaltur til Spania. Du vil forhåpentligvis lære hvordan du balanserer en tapasbrett med finesse, og kanskje bli ekspert på spanske aperitiffer! Én ting er sikkert; du vil definitivt få gleden av mye deilig tapas – og hvis restauranten gjør det bra, vil du se det gjenspeilet i lønnsslippen din.

På Delicatessen kan du oppleve autentiske spanske smaker både på tallerkenen og i glasset, servert av lidenskapelige, lekne, personlige, profesjonelle og menneskeorienterte servitører. Atmosfæren vår er uformell, og støynivået kan være høyt; akkurat som på en hyggelig nabolagsrestaurant ved Middelhavet.

Høres det ut som noe du kan trives med? Flott – fordi vi leter nå etter en entusiastisk servitør/servitrise som kan bli en verdifull del av teamet vårt!

Hvem er du?

Du bør ha en ekte lidenskap for mennesker, en positiv holdning og et utmerket arbeidsetikk!

Ansvarsområder

– Hilse på gjester og gi en varm og vennlig velkomst
– Presentere og forklare maten og drikken vår på en engasjerende måte
– Skape unike og minneverdige opplevelser for gjestene våre

Personlige egenskaper

– Evne til å jobbe effektivt i en travel arbeidsmiljø
– Evne til å håndtere stress og jobbe godt under press
– Sterk interesse for mat og vin
– Ekte lidenskap for mennesker

Kvalifikasjoner

– Erfaring som servitør/servitrise er en fordel – men ikke en nødvendighet
– Sterke kundeservic- og kommunikasjonsevner
– Over 20 år gammel
– Flytende i norsk og/eller engelsk

Vi tilbyr

– En spennende og utfordrende arbeidsplass som verdsetter å være lidenskapelige, lekne, personlige, profesjonelle og menneskeorienterte
– Muligheter for personlig og faglig utvikling
– Konkurransedyktige lønnsbetingelser

Når du søker stillingen, vil du motta en lenke til en 10-15 minutters digital intervju med roboten Hubert. Formålet er å sikre en lik vurdering av alle kandidater, uavhengig av kjønn, alder og etnisitet. Vennligst svar innen 48-72 timer. Hvis du blir vurdert, vil en rekrutterer kontakte deg for et andre intervju. Vi ser frem til å høre fra deg!

Nødvendige ferdigheter

Andre stillinger du kanskje liker