Data & Analytics specialist

Fast Fulltid @Amidays AS i IT , i Markedsføring, kommunikasjon og media
  • Del:

Detaljer

  • Stilling ID 6220
  • Fagområde Markedsføring og kommunikasjonTeknologi og innovasjon
  • E-post for søknad arvid@amidays.com

Beskrivelse

Amidays er et uavhengig marketingbyrå som bygger bro mellom markedsføring, teknologi og data. Nå søker vi en ny kollega som vil være med å styrke våre leveranser og tjenester innen data & analytics-området.

Ønsker du nye utfordringer i et ambisiøst miljø, samtidig som du kan vokse videre som rådgiver innen bruk av data og digital analyse? Nå ser vi etter en Digital Spesialist med stort engasjement for hvordan data innhentes, analyseres og anvendes som beslutningsgrunnlag, gjennom bruk av Tag Management og webanalyseverktøy. Har du forutsetningene som trengs for å sikre at både eksisterende og nye oppdragsgivere får solid og tydelig rådgivning innen digital analyse og bruk av data, kan vi by på en rekke spennende, nye utfordringer. Om du i tillegg ønsker å å være med på å videreutvikle Amidays, gjennom kultur, arbeidsform og tjenester, vil vi gjerne høre fra deg!

Hva innebærer rollen?

Som Data & Analytics specialist vil du hjelpe våre oppdragsgivere med å implementere best practice-oppsett og hjelpe dem med å treffe gode beslutninger basert på rett data. Du vil sette opp GA4-implementeringer og alternativer som Matomo og Plausible, gjøre audits, sette opp komplekse måling, analyse og attribusjonsplaner, lage dashboards, manipulere data i BigQuery og mye mer.

Nødvendige ferdigheter

Andre stillinger du kanskje liker