Hjem Events - Stillingsportalen til Kristiania Bergen Ekstern Gründerspire: Slik finansierer du idéen din

Gründerspire: Slik finansierer du idéen din

Er du interessert i å starte egen bedrift eller sitter på en god ide, men ikke vet helt hvordan du skal finansiere den?

Da er dette arrangementet for deg! Vi inviterer nemlig studenter og andre interesserte til et lærerikt frokostmøte om finansiering av Start-ups under Innovasjonsuken OPP 2023.

Hvis du har en gnistende idé og drømmer om å bringe den til liv, eller du allerede har tatt det første steget på gründereisen, er dette arrangementet for deg. Dette blir en arena fylt med praktisk kunnskap og nettverksmuligheter – en unik sjanse til å forstå de ulike finansieringsalternativene som kan gi vinger til din drøm.

Å finansiere en start-up kan være ekstremt krevende for folk flest. Heldigvis finnes der flere ulike ordninger for veiledning, støtte og kapital, som gjør denne prosessen LITT mindre utfordrende. Dette blir tema for innleggene som vil bli holdt under arrangementet.

Det vil også være muligheter for å pitche og få tilbakemeldinger på deres ide eller oppstartsbedrift under arrangementet.

I denne gangen er vi spesielt ute etter å nå deg som student. Vestlandet trenger å produsere flere grundere!

Arrangementinformasjonen er hentet fra arrangøren. For opprinnelige arrangementdetaljer, inkludert registrering og oppdateringer, vennligst besøk følgende nettsiden deres her. Vi vil gjerne påpeke at nøyaktigheten og oppdateringene angående dette arrangementet er arrangørens ansvar. Denne siden er kun ment for å informere og hjelpe deltakere med å finne arrangementer.

Dato

19. september 2023
Utløpt!

Tid

08:00 - 11:00

Lokal tid

  • Tidssone: America/New_York
  • Dato: 19. september 2023
  • Tidspunkt 02:00 - 05:00

Sted

Media City Bergen
Lars Hilles gate 30, 5008 Bergen
Kategori
Innovasjonsukenopp

Arrangør

Innovasjonsukenopp
E-post
nno@visinnovasjon.no
QR-kode