HjemNyheterVi har lansert ny stillingsportal

Vi har lansert ny stillingsportal

-

Vi hopper i det og lanserer en ny stillingsportal midt i sommervarmen! Her kan du lyse ut stillinger, oppdrag og praksisplasser og komme i kontakt med studentene på Kristiania. 

I takt med arbeidslivets behov for kompetanse og gode folk har Kristianias stillingsportal blitt svært populær. I vår hadde vi 800 stillinger utlyst i vår portal – behovet for våre studenter er imponerende!

For å gjøre det ennå enklere for deg som har behov for arbeidskraft lanserer vi derfor en ny stillingsportal. Her kan du lyse ut hel- eller deltidsstillinger. Kanskje har du et prosjekt eller en oppgave og trenger en student, eller rett og slett en sommer/ekstrajobb og mangler folk?

Fordeler i den nye portalen:

⦿ Du oppretter en profil for ditt firma/organisasjon

⦿ Egen firmaside gir økt profilering

⦿ Du legger selv ut din stillingsannonse (full kontroll over innholdet)

⦿ Du publiserer selv annonsen når du er fornøyd

⦿ Annonsen kommer raskere ut enn i den gamle løsningen (godkjennes daglig)

⦿ Det er selvfølgelig gratis å bruke portalen

Det er nå over 18.000 studenter på Høyskolen og Fagskolen Kristiania og de er svært attraktive. Kampen om de beste hodene er knallhard. Inviter derfor dine kollegaer in i portalen og samarbeid om å skape de beste annonsene.

Stillingene blir synlige for studentene på eget område på våre nettsider. I tillegg pusher vi oppdateringer ut i våre sosiale kanaler som treffer studentene “rett i lomma”. Enten du har ledige stillinger, internships, praksis eller om det er behov for frivillige, så vil stillingsportalen være den mest effektive måten du kan nå våre studenter på.